Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Festival Handmade la Sibiu Creativitate, relaxare, artizani, shopping alternativ

Liber să fii tu însăți! 1 – 3 Iunie, Piața Mică, Sibiu, zilnic între 10:00 și 21:00

Simte cum mii de furnicături de emoție și plăcere îți inundă corpul și pregătește-te să fii provocat creativ și gustativ, în Festivalul Handmade Creative Buzz, la cea mai mare ediție a verii!

Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 3 zile, în centrul istoric al Sibiului, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme,  decorațiuni nonconformiste și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală.

Această ediție aduce ca noutate, Aleea Food, unde te vei întâlni cu arta savuroasă a berii artizanale, îmbrăcată în aromele inconfundabile ale patiseriei și dulciurilor de casă.

 

Ne-am ambiționat să eliberăm de mașini, o jumătate din Piața Mică, pe care, o vom reda comunității, pentru 3 zile inspirate și relaxate.

 

Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani.

 

80 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care aproximativ 30 de artizani, fac cunoștință pentru prima oară cu publicul sibian.

 

Fiecare ediție de târg, susține activitatea Asociației de Poveste, care se dedică anual pentru 250 de copii nevoiași, cărora le oferă oportunități de autodezvoltare echilibrată și șanse egale pentru o viață împlinită.

 

Festivalul are că scop popularizarea creativității și talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepțională.

 

Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web