Știri

Femeie spulberată pe o trecere de pietoni din Codlea. A fost proiectată într-o altă mașină

La data de 02 decembrie a.c., în jurul orei 07.10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea au constatat producerea unui accident rutier pe str. Lungă, din municipiul Codlea.

 Un bărbat de 30  ani care a condus un autoturism pe str. Lungă, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de  56 ani angajată în traversarea regulamentară a străzii  pe trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu nr. 14, pe care a accidentat-o. În urma impactului pietonul a fost proiectat pe sensul opus, într-o mașină oprită regulamentar la trecerea pentru pietoni, pentru a acorda prioritate de trecere.

”În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, au spus reprezentantii IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web