Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

FC Hermannstadt, victorie în ultimul meci disputat pe teren propriu în acest sezon

Echipa sibiană s-a impus cu scorul de 2-1 (0-0) în fața formației CS Mioveni, într-un meci contând pentru etapa a XXXVII-a a Ligii 2. Acesta a fost ultimul meci susținut de FC Hermannstadt pe teren propriu în această ediție de campionat.

Formația vizitatoare a deschis scorul în minutul 54, prin Ionuț Rădescu. Introdus pe parcurs, atacantul Ștefan Blănaru a înscris cele două goluri prin care FC Hermannstadt a obținut victoria. Mai întâi a punctat cu o lovitură de cap, din apropiere (min. 57), pentru ca, înainte cu 11 minute de finalul întâlnirii, să îl învingă din nou pe portarul Croitoru cu un șut din marginea careului mare.

Pentru FC Hermannstadt au evoluat Toma Niga – Mihai Stancu, Cătălin Pîrvulescu, Ionuț Stoica, Claudiu Pamfile – Lucian Dumitriu, Cristian Danci – Iulian Popa (cpt.) (Ștefan Blănaru ’57), Alexandru Curtean (Petrișor Petrescu ’74), Sabin Lupu (Daniel Tătar ’46) – Bogdan Rusu.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt face 88 de puncte, cu două mai puţine decât liderul, Dunărea Călăraşi. Sibienii pot cuceri titlul de campioană a Ligii 2 dacă, în weekend, câştigă la Snagov, iar Dunărea pierde în Capitală, cu Metaloglobus. FC Hermannstadt joacă cu Sportul Snagov sâmbătă, 2 iunie, de la ora 12:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web