Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

FC Hermannstadt s-a calificat la Campionatul Național de minifotbal

 

Echipa sibiană, campioană en-titre la minifotbal, va încerca să își apere titlul la Bacău, în perioada 12 – 15 iulie. FC Hermannstadt s-a calificat la ediția din acest an a Campionatului Național după ce a terminat pe locul al treilea Campionatul Regional Sud – Vest, desfășurat la Drobeta Tr. Severin, weekendul trecut.

FC Hermannstadt s-a calificat la Campionatul Național de minifotbal în urma clasării pe podium la Campionatul Regional Sud – Vest, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, la Drobeta Tr. Severin. Fotbaliștii sibieni vor avea astfel șansa de a-și apăra trofeul, cucerit în vara anului trecut.

La Campionatul Regional Sud-Vest, FC Hermannstadt a câștigat grupa din care a făcut parte, câștigând trei din cele patru meciuri disputate. În sferturi, sibienii au trecut fără probleme de Sporting Brad, însă drumul spre finala mare le-a fost curmat de Juventus Sibiu. În finala mică, FC Hermannstadt a câștigat cu scorul de 5-2 meciul cu MFC Corvinul Hunedoara.

„FC Hermannstadt continuă drumul spre un nou titlu național la minifotbal. Ne-am obținut dreptul de a merge la Campionatul Național de la Bacău în urma Campionatului Regional Sud-Vest, de la Drobta Tr. Severin. Îi felicit pe băieți pentru această calificare și sper ca, pe 15 iulie, să ridice deasupra capului încă o dată trofeul acordat echipei care câștigă titlul național”, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

„Am confirmat încă o dată că performanța de anul trecut nu a fost întâmplătoare. FC Hermannstadt este deja un nume consacrat în lumea minifotbalului românesc. Mă bucur că această echipă ține pasul cu cea de fotbal, care a reușit promovarea în Liga a II-a, în această vară. Mergem la Bacău, la Campionatul Național, cu gândul de a ne apăra trofeul. Sperăm să reușim acest lucru și să le aducem suporterilor încă o bucurie”, a spus, la rândul său, antrenorul echipei sibiene, Cornel Cașolțan.

Lotul FC Hermannstadt participant la Campionatul Regional Sud-Vest de la Drobeta Tr. Severin este următorul: Marius Zăvoi, Călin Trohin, Gabriel Băra, Edwin Osogo, Cosmin Coţofan, Mircea Risti, Ionuţ Simion, Adrian Greavu, Silviu Rogozan, Alexandru Barbu, Petrişor Petrescu şi Ionuţ Bratima.

 

GRUPE

FC Hermannstadt – Enjoy Craiova 5-3 (P. Petrescu 4 goluri, Ad. Greavu)

FC Hermannstadt – Inter Călan 4-3 (Ad. Greavu, I. Simion, Al. Barbu, P. Petrescu)

FC Hermannstadt – Dream Team Tg. Jiu 3-0 (M. Risti două, P. Petrescu)

FC Hermannstadt – MAV Sport Timișoara 2-3 (S. Rogozan, I. Simion)

 

Clasament

  1. FC Hermannstadt
  2. Dream Team Tg. Jiu
  3. Enjoy Craiova
  4. MAV Sport Timișoara
  5. Inter Călan

 

SFERTURI DE FINALĂ

FC Hermannstadt – Sporting Brad 5-1 (Ad. Greavu două, M. Risti două, P. Petrescu).

 

SEMIFINALE

FC Hermannstadt – Juventus Sibiu 0-2

 

FINALA MICĂ

FC Hermannstadt – MFC Corvinul Hunedoara 5-2 (E. Osogo două, Al. Barbu, C. Trohin, I. Simion)

 

28 iunie 2017

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web