Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

FC Hermannstadt revine pe teren propriu din postura de echipă promovată în Liga 1

La trei zile distanță de jocul de la Tîrgoviște, terminat la egalitate, scor 1-1, în urma căruia au obținut din punct de vedere matematic promovarea în primul eșalon, fotbaliștii sibieni revin în fața propriilor suporteri pentru întâlnirea cu Metaloglobus București. Partida se va disputa astăzi, pe Stadionul ”Municipal”, de la ora 16:30.
Chiar dacă nu mai au cum să rateze clasarea pe unul din primele două locuri la finalul sezonului, sibienii își doresc să continue seria pozitivă de jocuri de pe teren propriu. Reamintim că, în afara partidei din tur, cu Chindia, încheiată cu scorul de 0-0, FC Hermannstadt a câștigat toate meciurile disputate pe Stadionul ”Municipal” în această ediție de campionat.

”Chiar dacă ne-am îndeplinit obiectivul, promovarea în Liga 1, vom trata cu seriozitate maximă și celelalte 4 meciuri pe care le mai avem de disputat în acest sezon. Suntem neînvinși pe teren propriu și ne dorim să terminăm campionatul astfel. Întâlnim o echipă care se află în lupta pentru evitarea retrogradării. Nu va fi deloc un meci ușor, dar vom face tot posibilul să îl câștigăm. Cu siguranță că, dacă îl vom aborda cu maximă seriozitate, ca pe celelalte jocuri de campionat, vom obține alte 3 puncte”, a declarat antrenorul principal Alexandru Pelici.

Înaintea startului jocului de astăzi, de pe ”Municipal”, se va ține un moment de reculegere în memoria regretatului crainic sportiv, Cristian Țopescu, decedat ieri, la vârsta de 81 de ani.

După 34 de etape, FC Hermannstadt ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 81 de puncte, în vreme ce Metaloglobus se situează pe 14, cu 37 de puncte.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web