Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

FC Hermannstadt rămâne liderul clasamentului Ligii 2

Echipa sibiană a remizat, scor 2 – 2, partida disputată pe Stadionul „Trans-Sil” din Tg. Mureş, cu echipa locală ASA, contând pentru etapa a XII-a a Ligii 2. În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt se menţine pe primul loc în clasament, având 29 de puncte, cu unul în plus faţă de următoarea clasată.

Scorul a fost deschis de gazde, prin Mijokovic (min. 14). FC Hermannstadt a egalat prin Lucian Dumitriu, care l-a învins pe portarul advers cu un şut din interiorul careului mare (min. 24). Echipa sibiană a intrat în avantaj la cabine după ce Andrei Hergheligiu a marcat în minutul 35, la capătul unei faze în care Bogdan Rusu a trimis mingea în bară. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 66, de Sârbu.

FC Hermannstadt a terminat jocul de la Tg. Mureş în inferioritate numerică, Dan Roman fiind eliminat în minutul 85. Şi în această situaţie sibienii puteau obţine toate cele 3 puncte, Bogdan Rusu marcând în prelungiri, dar reuşita a fost anulată pentru o poziţie de afară din joc a atacantului. Reluările au demonstrat însă că decizia tuşierului de pe acea parte a fost eronată, Rusu plecând din poziţie regulamentară.

Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza şi Florin Berţa au folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Daniel Tătar, Cătălin Pîrvulescu, Radu Crişan, Claudiu Pamfile – Ionuţ Stoica, Lucian Dumitriu – Andrei Hergheligiu (Alexandru Neacşa, min. 87), Bogdan Rusu, Petrişor Petrescu (Iulian Popa, min. 71) – Cosmin Neagu (Dan Roman, min. 79).

„Sunt bucuros că am obţinut un rezultat în urma căruia am revenit în fotoliul de lider, acolo unde ne este locul. Consider că am fi meritat să luăm toate cele 3 puncte. Am avut gol valabil în prelungiri”, a declarat, la final, antrenorul Alexandru Pelici.

FC Hermannstadt joacă, în etapa a XIII-a a Ligii 2, cu Dacia Unirea Brăila, pe Stadionul „Municipal” din Sibiu. Partida va avea loc duminică, 22 octombrie, de la ora 11:30.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web