Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

FC Hermannstadt primește vizita echipei Pandurii Tg. Jiu

Duminică, 18 martie, de la ora 12:00, echipa sibiană joacă pe Stadionul „Municipal” cu Pandurii Tg. Jiu, în etapa a XXV-a a Ligii 2. În tur FC Hermannstadt a câștigat cu scorul de 3-1 meciul disputat pe stadionul din Motru, acolo unde își dispută gorjenii partidele considerate pe teren propriu.

Antrenorul Alexandru Pelici și-a avertizat jucătorii că îi așteaptă încă un meci dificil, chiar dacă Pandurii ocupă un loc în jumătatea inferioară a clasamentului. Tehnicianul echipei sibiene nu îi va avea la dispoziție pe Alexandru Curtean și Alexandru Târnovan, ambii cu probleme de ordin medical, în schimb reintră Radu Crișan, Alexandru Coman și Robert Boboc după ce și-au ispășit etapa de suspendare acum o săptămână, la Arad.

„Întâlnim o echipă care a obținut două victorii în cele două meciuri disputate până acum de la reluarea campionatului. Pandurii are în lot mulți jucători tineri, dar trebuie să fim atenți, trebuie să tratăm cu maximă seriozitate meciul, pentru a nu avea surprize. Le-am spus băieților să fie atenți, să fie pragmatici, pentru că nu concepem alt rezultat decât victoria. Vor lipsi Curtean și Târnovan, ambii accidentați. În schimb, reintră cei trei jucători care au fost suspendați cu UTA” a

spus Pelici.

Tehnicianul „alb-roșilor” a vorbit, cu această ocazie, și de meciurile cu Gaz Metan Mediaș, din semifinalele Cupei României. „Vom trata cu maximă seriozitate „dubla” cu echipa din Mediaș. Ne dorim să jucăm finala, dar nu trebuie să uităm că principalul nostru obiectiv, anul acesta, este promovarea în Liga 1. În Cupa României ne-am depășit obiectivul, dar o eventuală finală ar fi ceva frumos pentru echipa noastră. Ne bucurăm că am evitat o deplasare lungă, la Botoșani sau Craiova, în plin campionat”, a mai spus Pelici.

Înaintea meciului de duminică, FC Hermannstadt ocupă locul secund în clasamentul Ligii 2, cu 50 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web