Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

FC Hermannstadt joacă pe Stadionul „Municipal”, cu CS Afumați, ultimul meci oficial din acest an

Echipa sibiană primește vizita ilfovenilor de la CS Afumați în etapa a XXI-a, a doua a returului și, totodată, ultima programată în acest an. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 12:00, pe Stadionul „Municipal”.

„Ne dorim să încheiem anul cu încă o victorie, care să ne consolideze locul în fotoliul de lider al Ligii 2. Nu va fi deloc un meci ușor cel cu CS Afumați. Întâlnim o echipă cu jucători de valoare, care nu întâmplător este pe locul 4 în clasament, în momentul de față. Nu avem probleme de lot, toți jucătorii sunt apți. Sperăm să fim inspirați și să alegem cea mai bună formulă de echipă. Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la stadion și sperăm ca, la final, să ne bucurăm împreună pentru un nou succes, să le facem acestora un cadou frumos înaintea sărbătorilor de iarnă”, a declarat antrenorul principal al FC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

Înaintea acestei partide, liderul Ligii 2, FC Hermannstadt, are 47 de puncte, iar CS Afumați se clasează în imediata vecinătate a podiumului, cu 37 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web