Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

FC Hermannstadt a pierdut în prelungiri meciul disputat cu Dinamo pe terenul din Șoseaua Ștefan cel Mare

Echipa sibiană a fost la câteva secunde de a obține primul punct în deplasare, în Liga 1, din istoria clubului. FC Hermannstadt a pierdut însă, în cele din urmă, cu 2-1 meciul disputat în Capitală, cu Dinamo.

Bucureștenii au înscris golul victoriei în minutul 90+4.
Dinamo a deschis repede scorul, în minutul 4 Diogo Salomao învingându-l pe Cătălin Căbuz cu un șut din marginea careului mare. Până la pauză, bucureștenii au mai trimis de două ori mingea în bară, prin Daniel Popa (minutul 14) și Sergiu Popovici (24). În finalul reprizei, sibienii au mai echilibrat jocul, trimițând de trei ori pe spațiul porții apărate de Penedo.

Jordan N’Kololo a restabilit egalitatea în minutul 3 al reprizei secunde cu un șut din voleu, în urma unei centrări a lui Andrei Hergheligiu.

Imediat după gol sibienii au cerut penalti, la o intervenție a lui Katsikas asupra lui Tsoumou. Același Tsoumou avea să fie eliminat în minutul 55 după ce a primit două cartonașe galbene în decurs de numai câteva zeci de secunde.

Deși au evoluat cu un om în minus, în ultimele 35 de minute, sibienii s-au descurcat bine și jocul curgea spre un rezultat de egalitate când Pesic a reușit să îl învingă pe Căbuz, în prelungiri, cu o lovitură de cap, din marginea careului mic.

Antrenorul Alexandru Pelici a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Alexandru Coman, Alexandru Dandea, Nemanja Mijuskovic, Daniel Tătar – Răzvan Dâlbea (cpt.), Ilja Antonov – Andrei Hergheligiu (Luis Ali, min. 90+1), Bogdan Rusu (Ștefan Blănaru, min. 80), Jordan N’Kololo (Petrișor Petrescu, min. 71) – Juvhel Tsoumou.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt rămâne cu 7 puncte în clasamentul Ligii 1.

În următoarea etapă, a VII-a, echipa sibiană va juca, pe Stadionul ”Trans-Sil” din Tg. Mureș, cu Gaz Metan Mediaș. Partida este programată sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 16:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web