Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

FC Hermannstadt, a doua victorie consecutivă în campionat

Echipa sibiană a câștigat, astăzi, cu scorul de 1-0 (1-0) meciul disputat pe terenul echipei CS Afumați, contând pentru etapa a II-a a Ligii 2. Unicul gol al întâlnirii a fost reușit de Bogdan Rusu în minutul 25. În urma acestui rezultat FC Hermannstadt a acumulat 6 puncte și, pentru moment, ocupă locul 3 în clasament.

Antrenorul principal al echipei, Alexandru Pelici, a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Daniel Tătar, Ionuţ Stoica, Radu Crișan, Claudiu Pamfile – Lucian Dumitriu, Răzvan Dâlbea (cpt.) – Petrişor Petrescu, Bogdan Rusu (R. Necșulescu), Sabin Lupu (Alexandru Neacșa) – Ștefan Blănaru (Adrian Cîrstean).

„Sunt extrem de bucuros pentru această primă victorie în deplasare, obținută în condiții dificile, pe o căldură mare. Rezultatul este cu atât mai prețios cu cât a fost obținut pe terenul unei echipe care, în sezonul precedent, a cedat greu puncte acasă. Îi felicit pe băieți pentru dăruire și pentru această nouă victorie”, a declarat, la finalul întâlnirii, antrenorul Alexandru Pelici.

În etapa a III-a, FC Hermannstadt joacă pe teren propriu cu Dunărea Călărași. Partida va avea loc sâmbătă, 19 august, de la ora 11:00, pe Stadionul ”Municipal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web