Brasov

FAP cere retragerea de pe ordinea de zi a “Proiectului de hotarare privind aprobarea strategiei locale de incalzire a Municipiului Brasov”

Federatia Asociatiilor de Proprietari (FAP) cere retragerea de pe ordinea de zi a “Proiectului de hotarare privind aprobarea strategiei locale de incalzire a Municipiului Brasov.

„Catre, PRIMARIA MUNICIPIULUI BRASOV

In atentia si spre stiinta functionarilor publici: SCRIPCARU GEORGE – Primar COSTEL MIHAI – Vice Primar ZAMORA MARIA ANDA – Secretar Subscrisa, FEDERATIA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI BRASOV, va solicitam prin prezenta retragerea punctului nr. 20 de pe ordinea de zi a Sedintei ordinare a Consiliului Local Brasov, din data de 26.01.2018, cu privire la “Proiect de hotarare privind aprobarea strategiei locale de incalzire a Municipiului Brasov”. Motivam prezenta prin faptul ca, in spiritual Legii nr. 52/2003, privind transparenta decizionala in administratia publica, proiectul, fiind unul vital si de larga necessitate publica, ar fi trebuit ca initial sa treaca printr-o procedura de consultare publica, sa fi existat o prezentarea publica generala a proiectului, cu participarea cetatenilor direct afectati de deciziile dvs. privind aceasta chestiune si nu in ultimul rand, sa fi avut loc o dezbatere publica a proiectului cu toate partile interesate.”

Federatia Asociatiilor de Proprietari

Presedinte Vasile Emil Martin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web