InformațiiInfracțional

Faceți ceva cu acești inconștienți! Șoselele din Brașov s-au umplut de șoferi care conduc drogați

Nu există săptămână să nu fie prins câte un șofer băut sau sub influența substanțelor psihoactive. Dacă în trecut erau prinși câte unul, doi șoferi pe lună, acum sunt și 3-4 pe săptămână. Partea proastă că aceștia sunt un adevărat pericol pentru participanții la trafic. Ultimul șofer a fost depistat de polițiștii brașoveni pe o stradă din Râșnov.

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 21 martie 2021, în jurul orei 08.50, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, care conducea un autovehicul pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov, județul Brașov.

          La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței psihoactive în organism.

          În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a spus comisarul de poliție, Ana Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

2 comentarii la „Faceți ceva cu acești inconștienți! Șoselele din Brașov s-au umplut de șoferi care conduc drogați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web