Lifestyle

EXCLUSIV. Primăria Brașov a amenajat câteva locuri de parcare pe o stradă, iar la câteva zile le-a desființat (FOTO)

Abracadabra cu locurile de parcare din Brasov. A fi sau a nu fi parcare…Combinatii administrative pentru ”prieteni” sau prostie?

Dilema mare la Primaria Brasov. In urma cu cateva zile, langa aula Universitatii Transilvania de pe strada Mihai Viteazu, au fost amenajate mai multe locuri de parcare. Culmea este ca a fost montat si un indicator de informare cu mesajul ”Parcare de resedinta”. Nu mica le-a fost mirarea locutorilor din zona cand, la cateva zile, locurile de parcare au disparut pur si simplu. Marcajele au fost sterse, iar indicatorul cu ”Parcare” a fost inlocuit cu altul de ”Sens unic”.  Mai mult decat atat, marcajele au fost acoperite cu vopsea neagra ca si cum in zona nu ar fi existat niciodata aceste locuri de parcare.

Intrebarea este pe cine au deranjat aceste locuri de parcare daca tot au fost amenajate? De ce s-au chinuit sa traseze marcajele si sa monteze indicatorul daca la cateva zile totul a fost desfiintat? Pentru cine au fost amenajate locurile? Cine a intervenit, oare vreun prieten din cladirile invecinate? Poate cunoaste raspunsul primarul George Scripcaru sau o alta persoana din institutie. Precizam ca, desi marcajele au disparut, soferii parcheaza acum in continuare acolo. Astfel, se parcheaza si pe dreapta si pe stanga, incat soferii abia mai pot trece prin zona. Ciudat este si modul in care au aparut locurile de parcare pe trotuarul de langa blocul nou construit. Cum de s-a transformat un trotuar in locuri de parcare?

Desi am solicitat un punct de vedere purtatorului de cuvant al Primariei Brasov, nu am obtinut niciun raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web