BrasovPrim plan

EXCLUSIV. Neglijență? Peste 200 de doze de vaccin s-au dus pe apa Sâmbetei la Brașov din cauza unui frigider

”La omul sărac nici boii nu-i trag”!

Neglijență la Brașov? După ce că se mișcă greu campania de vaccinare, la Brașov mai apar și alte surprize neplăcute. La Centrul de Vaccinare situat pe strada Gladiolelor s-au ”pierdut” 204 doze de vaccin. Șefa DSP Brașov susține că nu a fost vorba despre o neglijență umană, ci de vină ar fi frigiderul în care s-au păstrat dozele de vaccin. ”Este vorba despre un incident de etanseitate al frigiderului. Din păcate, am pierdut dozele. Situația a fost remediată prin înlocuirea frigiderului. Vaccinarea a decurs fără întrerupere fiind aduse noi doze. Am analizat în mod corespunzător incidentul și am comunicat la INSP. Nu este o eroare umană”, a declarat dr. Andreea Neculau, șefa DSP Brașov.

Totuși, nu a văzut nimeni acel frigider, dozele nu au mai fost verificate? Oare nu ar fi trebuit ca cineva să vadă dinainte dacă totul este în regulă cu frigiderul?

Ciudat că nimeni nu a vorbit despre acest incident, nici reprezentanții de la DSP, nici de la Prefectură. Dacă nu aflau jurnaliștii, probabil că nu s-ar fi aflat niciodată…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web