BrasovPrim plan

EXCLUSIV. Clipe de coșmar pentru un profesor de sport din Brașov. Hoții i-au furat microbuzul din parcarea unui hotel (VIDEO)

Trei familii din Brasov au trait momente de groaza intr-o statiune din Bulgaria. Este vorba despre profesorul de educatie fizica, Dumitru Daniel Chitu, care a plecat impreuna cu inca 2 familii in concediu in statiunea Sf. Constantin si Elena din Bulgaria, la hotelul Hotel Estreya Palace. Pana aici totul a fost bine si frumos. Au ajuns in fata hotelului, au lasat microbuzul in parcare unde se aflau si alte autoturisme si s-au cazat in camere. A doua zi, cand profesorul a vrut sa isi ia ceva de la microbuz a constatat ca acesta nu se mai afla in parcare. Panicat, i-a anuntat imediat pe reprezentantii hotelului, dar si Politia.

Cand sa merg la microbuz, acesta nu mai era unde l-am parcat. Nici nu stiam cum sa reactionez. Am anuntat politia, mi s-a luat declaratie. A fost dat in urmarire, insa mari sperante nu imi pun in recuperarea lui. Am mai fost la bulgari de multe ori, insa nu voi mai merge, decat doar in tranzit, sa trec pe acolo. Am auzit multe despre furturile de masini de la bulgari, dar nu ma gandeam ca voi ramane chiar eu fara microbuz. Am crezut ca s-a terminat cu aceste furturi”, a spus Dumitru Daniel Chitu, profesor de educatie fizica la scoala 9 din Brasov. Potrivit pagubitului, microbuzul valora in jur de 7000-8000 de euro. Zilele trecute, profesorul a fost nevoit sa achizitioneze un alt microbuz.

 

 

 

One thought on “EXCLUSIV. Clipe de coșmar pentru un profesor de sport din Brașov. Hoții i-au furat microbuzul din parcarea unui hotel (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web