Politic-Administrativ

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Încrederea Guvernului este acordată de Parlament, nu de președinte

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa îi amintește lui Klaus Iohannis că încrederea Guvernului este acordată de Parlament și acuză faptul că președintele a intrat în campanie pentru alegerile din 2019, motiv pentru care declanșează războaie artificiale și dăunătoare pentru interesul general.

”Președintele Iohannis a declarat astăzi explicit în conferința de presă că avea de gând să iasă oricum în fața presei. Cu alte cuvinte, se pregătise să solicite demisia premierului, fără nicio justificare, ceea ce  este incorect si ignoră rezultatul votului românilor.

Un om politic responsabil nu trebuie să declanșeze războaie artificiale. Klaus Iohannis a intrat în campania electorală pentru al doilea mandat, dar asta nu scuză acest tip de abordare.

Îi solicit președintelui să își revizuiască atitudinea. Mai este mult până la alegerile prezidențiale. România nu poate trăi de acum încolo în conflict politic pentru că așa vrea președintele Iohannis. Interesul național este mai important decât realegerea sa. Cred ca președintele se discreditează in aceste zile si nu acționează așa cum ii face cinste unui șef de stat european. În anul în care România sărbătorește Centenarul Marii Uniri și în care țara noastră se pregătește de preluarea președinției CE, șeful statului dă dovadă că e ghidat de propriul orgoliu de interesele țării pe care o reprezintă”, a susținut Răzvan Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web