Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Echipa de juniori republicani a clubului FC Hermannstadt, în primele 20, la acest nivel. Sibienii s-au calificat în Liga Elitelor U19

Juniorii A ai clubului sibian au obținut calificarea în Liga Elitelor U19 după ce au terminat pe primul loc în Grupa 17 a Etapei Preliminare. FC Hermannstadt U19 a câștigat 9 din cele 10 meciuri disputate în această fază. „Am avut un parcurs aproape perfect. Am pierdut un singur meci, la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 2-1, în tur. În rest, numai victorii. Spre exemplu, cu Miercurea Ciuc, o școală privată de fotbal, foarte puternică și bine organizată, am câștigat cu 4-0 la Sibiu, iar în ultima etapă, pe terenul lor, se juca practic calificarea în Liga Elitelor. Adversarul avea nevoie de o victorie cu 5-0, dar am câștigat noi cu 4-1. Cu Steagul Roșu, de asemenea o echipă puternică, am câștigat cu 3-2 la Brașov și cu 5-1 acasă”, povestește antrenorul FC Hermannstadt U19, Caius Băra.

În Liga Elitelor U19, FC Hermannstadt a fost repartizată în Seria Vest, din care mai fac parte Centrul Național Mureș, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, ACS Poli Timișoara, Academia de Fotbal „Gică Popescu”, CSM Școlar Reșița, ACS FC Ardealul Cluj, CSȘ 2 Baia Mare, CFR Cluj și SCM Rm. Vîlcea. Echipa sibiană va susține primul meci sâmbătă, 14 octombrie, în deplasare, cu ACS Poli Timișoara.

„Lotul nostru de U19 este alcătuit pe scheletul unei grupe de juniori de la FC Interstar, plus mai mulți jucători din lotul echipei a doua a clubului, cea din Liga 3, și alți câțiva de la cluburile din localitate cu care colaborăm. Obiectivul principal este acela de a forma jucători pentru viitor, care să fie pregătiți oricând să evolueze pentru cele două echipe de seniori, în Liga 3, respectiv Liga 2”, mai spune Caius Băra.

Alexandru Pătruțiu, Adrian Panțiru, Răzvan Lungu, Silviu Fetelea, Rareș Lăcău, Paul Bordean, Radu Păucean, Andrei Stanciu, Andrei Belașcu, Ilie Solomon, Stelian Ciocănia, Andreas Bratu, Dragoș Bradu, Robert Oniț, Răzvan Burdușel, Vlad Sîrvu, Andrei Iovan, Cristian Chifu, Alexandru Străulea, Raul Băilă, Dragoș Ciorgovean, Teodor Coman, Cristian Bruslea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web