De ultimă oră

Drum reabilitat la Bunești

Lucrările de reabilitare a celui mai important drum comunal din localitatea Bunești s-au încheiat recent. Drumul comunal 29, care face legătura între satul Roadeș și DN 13, a fost recepționat în prezența vicepreședintelui Consiliului Judeţean Brașov Adrian Gabor, a consilierului judeţean Mihai Donţu, a primarului din Bunești Mircea Pălășan şi a viceprimarului Dan Gheorghe Spătaru. Lungimea totală a drumului este de 2.392 de metri, din care 432 metri sunt incluși în intravilan şi 1.960 metri se găsesc în extravilanul localității.

Valoarea lucrărilor contractate a fost de 3.136.418,46 lei fără TVA (3.745.936,37 lei cu TVA). Cea mai mare parte a finanțării (2.607.624 lei, inclusiv TVA) a fost asigurată de la bugetul de stat, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, iar restul banilor au provenit din bugetul comunei Bunești, cu sprijinul Consiliului Județean. „Suntem foarte mulțumiți de calitatea lucrărilor realizate de firma constructoare. Drumul a fost reabilitat cu respectarea tuturor cerințelor de calitate și a standardelor actuale în materie de infrastructură rutieră. Acostamentul, podețele și rigolele au fost refăcute, în așa fel încât condițiile de trafic să fie dintre cele mai bune. După foarte mulți ani, legătura între satul Roadeș și drumul național 13 se realizează printr-un drum în adevăratul sens al cuvântului”, a spus Adrian Gabor, vicepreședintele CJ Brașov.

Aceasta nu este singura investiție finalizată în comuna Bunești. În curând va avea loc recepția lucrărilor de alimentare cu apă în satul Roadeș, un alt proiect extrem de important pentru comunitatea locală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web