BrasovInformații

Dosar de cercetare pentru cei care au vandut bilete CFR pe ruta Brasov Bucuresti intr-un vagon inexistent

Vacanta de Rusalii plina de adrenalina marca CFR. Calatorii care au dorit sa mearga duminica de la Brasov la Bucuresti cu un tren regio al CFR au avut parte de o adevarata surpriza.  Eu au achizitionat bilete la un vagon care NU exista in componenta garniturii.

Trenul Regio 3012 a plecat pe data de 4 iunie din Braşov la ora 18.15 cu doua vagoane, deşi circa 30 de persoane au achizitionat bilete cu rezervare de loc la vagonul 3 al garniturii.  Calatorii au trebuit sa stea tot drumul pana la Bucuresti in picioare.  Cand au ajuns in Gara de Nord, acestia au depus reclamatii.

Reprezentantii CFR si-au prezentat public scuze pe pagina de Facebook.  Pasagerii isi pot recupera contravaloarea locului rezervat din Gara de Nord București – ghișeu 27.  Mai mult, a fost dispus si un dosar de cercetare.

 

“Ne CEREM SCUZE pasagerilor de pe ruta Brașov-Bucuresti, care au avut bilete pe 04 iunie, la un vagon care nu se afla în compunerea trenului. Aceștia își pot recupera contravaloarea locului rezervat din Gara de Nord București – ghișeu 27. Pentru situația creată a fost dispus un Dosar de cercetare, iar cei care sunt vinovați vor fi sancționați”se arata pe pagina de Facebook a companiei.

Foto arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web