Infracțional

Doi raniti dupa ce un autoturism a intrat intr-o caruta nesemnalizata corespunzator

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orelor 17.30,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au constatat producerea unui accident rutier pe DN 1A.

Un bărbat de 23 ani, care conducea un autoturism pe DN 1A, dinspre Cheia spre Brașov, la km 180 + 500m., a tamponat din spate un atelaj hipo care nu era semnalizat corespunzător pentru circulația pe drumurile publice pe timp de noapte.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a doi bărbați, cu vârste de 27, respectiv 25 ani, ocupanții atelajului hipo. Aceștia au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolul în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,12 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, unde i-au fost  recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost constituit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care polițiștii continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web