De ultimă oră

Doi pietoni, accidentati pe trecere, in doar 24 de ore

A traversa strada in Brasov a devenit o adevarata aventura, chiar daca esti pe zebra.  In doar 24 de ore, doua persoane au fost accidentate in timp ce traversau regulamentar.  Din fericire, de aceasta data, pietonii nu au avut nevoie de internare.

Duminica, 26 martie, în jurul orelor 13.00, un bărbat în vârstă de 61 ani, care conducea un autoturism pe Bd. Griviței, a surprins și accidentat ușor un minor în vârstă de 17 ani, angajat în traversarea regulamentară a trecerii pe marcajul pietonal.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie, fără a fi dispusă internarea acestuia.

 

Tot ieri, în jurul orelor 20.40, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea București spre strada Zizinului, o femeie în vârstă de 61 ani a accidentat ușor un pieton în vârstă de 20 ani care traversa regulamentar strada pe marcajul pietonal semnalizat corespunzător.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie, nefiind dispusă internarea sa.

În cauză sunt desfășurate cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul și măsurile legale ce se impun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web