InformațiiInfracțional

Din 106 permise de conducere suspendate, 30 au fost pentru consum de alcool

Tot mai multi soferi se urca bauti la volan. În  intervalul 01 – 05.05 a.c., polițiștii rutieri din I.P.J. Brașov au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur. În acest context, au fost constatate 30 infracțiuni la regimul circulației și 33 de altă natură.

De asemenea, au fost aplicate 1303 sancțiuni contravenționale, dintre care 738 pentru depășirea limitei legale de viteză, 97 pentru nepurtarea centurii de siguranță și 7 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul deplasării, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de aproximativ 364 400 lei.

Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 106 permise de conducere, dintre care 30 pentru consumul de alcool, 17 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 34 pentru nerespectarea reglementărilor privind depășirea, 4 pentru neacordare prioritate pietoni , 4 pentru neacordare prioritate vehicule, fiind reținute 40 certificate de înmatriculare.

În intervalul amintit au fost sancționați 8 pietoni, 13 bicicliști și 1 conducător de vehicule cu tracțiune animală pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web