Actualitate

Din 1 octombrie incepe distributia biletelor gratuite. Vezi cine sunt beneficiarii!

Din data de 01 octombrie 2017, RATBV S.A. începe distribuția unor titluri de călătorie gratuite sau la prețuri reduse pentru anumite categorii de călători, beneficiari ai prevederilor unor legi speciale sau ale unor hotarâri ale Consiliului Local al Municipiului Brașov.

Astfel, pensionarii cu venituri sub nivelul de 1.200 de lei/lunar primesc pentru trimestrul al IV-lea al acestui an câte 15 călătorii gratuite. Pentru a intra în posesia titlurilor de călătorie beenficiarii trebuie să se prezinte la orice punct de vânzare, cu excepția celor din Gara CFR și din Livada Poștei, având asupra lor cuponul de pensie din luna precedentă ridicării tichetelor, respectiv septembrie 2017, cartea sau buletinul de identitate și cardul vechi.

De asemenea, potrivit directorului general al RATBV S.A., Ovidiu Bucurei, ”persoanelor care dețin calitatea de foști refugiați sau deportați li se vor încărca abonamentele gratuite în următoarele centre de vânzare: Saturn, Roman, Noua, Triaj, Rulmentul, Stadionul Municipal și Pe Tocile. Aceștia trebuia să prezinte la unul dintre locurile menționate decizia titularului de acordare a calității de beneficiar al legii speciale, cardul vechi și cartea sau buletinul de identitate”.

Tot din data de 1 octombrie a.c., studenții cu vârsta sub 26 de ani, înmatriculați la forma cu frecvență la zi ai Universității ”Transilvania” sau ai Academiei Forțelor Aeriene ”Henri Coandă”, singurele unități de învățământ superior care au încheiat protocoale cu Primăria Municipiului Brașov, își pot achiziționa abonamente cu prețul redus la suma de 50 de lei/lunar, pe toate liniile, fără limită de călătorii. Aceștia trebuie să aibă asupra lor la momentul cumpărării abonamentelor cartea de identitate și carnetul de student vizat pentru anul universitar 2017/2018 sau adeverința eliberată de una dintre cele două unități de învățământ superior. Acest tip de abonamente se pot achiziționa de la orice centru de vânzare al RATBV S.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web