Turism-Utile

Dezinsectie la Brasov saptamana viitoare

Primaria Municipiului Brasov in colaborare cu S.C. CORAL IMPEX  S.R.L.,in baza contractului de concesiune nr.87 din 18.05.2015, va aduce la cunostinta urmatoarele :

  • in perioada 14-20.05.2017 se vor efectua :

– servicii de dezinsectie pe suprafata domeniului public si privat al Municipiului Brasov.Substantele utilizate sunt : K-othrine Profi EC 250, avand substanta activa deltamethrin si Deadyna, avand substanta activa   , folosite pentru combaterea insectelor adulte si BIOPREN 50 LML, insecticid pentru combaterea larvelor, avand substanta activa S-metopren.

Produsele mentionate pentru serviciile de dezinsectie se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de catre Ministerul Sanatatii si fac parte din grupa Xn si Xi de toxicitate.

Va rugam ca in perioada executiei serviciilor de dezinsectie sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, in caz contrar Primaria Municipiului Brasov si SC CORAL IMPEX SRL sunt absolvite de orice responsabilitate.

Pentru ca activitatile de dezinsectie sa fie eficiente, acestea trebuie efectuate in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public si privat, cat si la toti utilizatorii de pe raza municipiului Brasov.

In acest sens facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de dezinsectie pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor concomitent cu actiunea municipalitatii.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web