Brasov

Deschiderea stagiunii la Filarmonica Brasov

Filarmonica Brasov, una dintre institutiile emblematice culturale ale Brasovului da startul activitatatilor artistice muzicale in data de 28 Septembrie 2017, cu primul concert al stagiunii jubiliare cu numarul 140, concert asteptat cu nerabdare de melomani.

Concertul este unul extraordinar Simfonic si il va avea la pupitrul dirijoral pe maestrul Daisuke Soga din Japonia, cunoscut si iubit de catre publicul btasovean. De asemenea,  in deschidere ne vom putea bucura de prezenta unuia dintre cei mai buni tineri pianisti din lume, Eduard Kunz, originar din Rusia.

Programul serii va fi unul de exceptie, Ludwig van Beethoven  si  Concertul nr. 5 – Imperialul.

Partituri care se remarca prin nuantare, acuratete si mai ales prin sincronizarea dintre instrumentisti,  pun in valoare si de aceasta data virtuozitatea Orchestrei Simfonice a Filarmonicii brasovene.

Concertul Extraordinar Simfonic, precum si Recitalul Extraordinar, marcheaza cu aplomb deschiderea stagiunii aniversare, sub semnul caruia se vor desfasura toate concertele si recitalurile stagiunii 2017 – 2018. In acest sens, Filarmonica a pregatit si pentru aceasta stagiune surprize muzicale care sarbatoresc  cei 140 de ani de traditie in sustinerea si promovarea valorilor culturale, fiind prezenti pe scena institutiei brasovene dirijori si solisti instrumentisti sau vocali, atat din tara cat si din strainatate.

Biletele si abonamentele se vor putea achizitiona de la sediul agentiei de bilete a Filarmonicii, din Bulevardul 15 Noiembrie, nr 50 A, luni si miercuri intre orele12 – 15, si marti si joi intre orele 16 – 18.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web