Brasov

Depunerea jurământului la Consiliul Local și candidatura la alegerile parlamentare, trecute la ”realizări” de un consilier local din Râșnov (VIDEO, FOTO)

Un consilier local din Rasnov si-a ”tras” videoclip de prezentare a raportului de activitate pentru primul an de mandat. Este vorba despre consilierul local PNL,  Catalin Nan. Pana aici nimic iesit din comun, numai ca, modul in care a fost realizat a starnit zambete in randul colegilor din Consiliul Local, dar nu numai. Mai exact, Catalin Nan a trecut in raportul sau de activitate candidatura la alegerile parlamentare, participarea la ”Ziua Independentei Americii”, participarea la Liga Alesilor Locali…alegerea sa ca presedinte al Comitetelor Judetene ale Parintilor, prezenta sa ca speaker la un eveniment economic, participarea sa in campania electorala pentru alegerile locale partiale si, nu in ultimul rand, depunerea juramantului in calitate de consilier local. Cu alte cuvinte, omul este plin de realizari… Sa treci in raportul de activitate depunerea juramantului, o intalnire cu Iohannis, candidatura la alegerile parlamentare sau participarea la campania electorala este de-a dreptul ridicol. Cu ce ii incalzeste pe rasnoveni faptul ca a fost prezent in America la Ziua Independentei sau participarea la campania electorala…doar Catalin Nan poate explica.

Daca in raportul de activitate nu a reusit sa suprinda mai deloc, pe facebook, presedintele Comitetelor Judetene ale Parintilor este foarte activ, astfel vine si intrebarea fireasca,  cand mai are timp, avand in vedere ca mai si lucreaza…cel putin asa pare in acte. A fost scris  ”presedintele” pentru ca anul trecut, la o dezbatere  “Consumul de droguri şi siguranţa elevilor din instituţiile de invăţământ”, Catalin Nan a atras atentia ziaristilor care au indraznit sa scrie ”a declarat unul dintre parinti”, ca el este presedintele Comitetelor Judetene ale Parintilor, nicidecum unul dintre parinti.  Cel mai probabil, orice parinte ar fi dat mai putina importanta acestui aspect, ci promovarii dezbaterii. Insa, tanarul de la Rasnov este probabil mai interesat de imagine, avand in vedere postarile de pe retelele de socializare, unde este campion fata de alti alesi locali sau judeteni.

Nici de aroganta nu duce lipsa. Intr-o postare recenta, unde s-a pozat prin strainatate in toate ipostazele, Catalin Nan scrie ” Unii învață politică aici, alții … la Videle. Rezultatele sunt clare”.

Intr-o alta postare, acest ”Brucan” al Rasnovului, isi da cu parerea si despre primarul Iasului.  ”De când l-au dat afară din PSD, lucrurile au început să funcționeze din ce în ce mai bine pentru primarul Iaşului, Mihai Chirica. Alături de delegația afaceri.ro am participat la ceremonia semnării documentelor de începere a procedurii de înfrățire dintre Houston şi Iaşi”, comenteaza Nan. Interesant este faptul ca a comentat despre ce a facut primarul Iasului, dar nu a explicat care a fost rolul sau acolo. Le-a tinut stiloul celor care au semnat, a intretinut atmosfera, din pacate nu a mentionat…astfel ca fiecare trage ce concluzie doreste.

In final, putem spune ca ”plimbaretul” care se considera priceput la multe,mai ales la politica, este mai activ in poze si la postari. Totusi, la ce politica sustine ca invata in America…sa treaca depunerea juramantului in raportul de activitate, spune multe.

 

 

 


 

Raport de activitate la 1 an de mandat. Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine. Continuăm împreună #1andemandat #consilierpnl

Publicată de Cătălin Viorel Nan pe Marţi, 18 iulie 2017

sursa foto-video: facebook

2 comentarii la „Depunerea jurământului la Consiliul Local și candidatura la alegerile parlamentare, trecute la ”realizări” de un consilier local din Râșnov (VIDEO, FOTO)

  • S-a suparat si iar a postat pe facebook. Mare frustrat!
    Personal ,in calitate de locuitor in Rasnov, sunt foarte nemultumit de activitatea acestui individ.
    Uite cine a ajuns sa ne reprezinte…

    Răspunde
  • Referitor la ce a scris pe Facebook acum câteva ore , dragi bugetari, PNL a hotărât ori pensie ori salariu. Sa ii amintească cineva că a făcut parte din Goscom Râșnov, iar majoretele lui sunt plătite din sponsorizări ale primăriei și de la clubul Dinamo. Iar scuturile și sulițele din cetate sunt făcute la firma lui. Pare mai bugetar că alții.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web