Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Deplasare dificilă pentru FC Hermannstadt

Echipa sibiană are parte, la acest sfârșit de săptămână, de o nouă deplasare dificilă, a doua consecutivă, în campionat. FC Hermannstadt joacă pe terenul „Otto Greffner” din Șiria cu UTA, ocupanta locului 12 în clasamentul Ligii 2, cu 25 de puncte acumulate în cele 22 de etape disputate până acum.

În ciuda faptului că echipa sa întâlnește o echipă din jumătatea inferioară a clasamentului, antrenorul Alexandru Pelici a susținut, înaintea plecării spre localitatea arădeană, că se așteaptă la un meci dificil. „Avem mare nevoie de victorie. Venim după două jocuri bune, cu rezultate pozitive. Știm că ne așteaptă un meci foarte greu. Nu desconsiderăm adversarul, dimpotrivă. UTA este un nume care înseamnă ceva pentru fotbalul românesc. Sperăm să fim inspirați în alcătuirea echipei și, la final, să ne alegem cu toate cele 3 puncte”, a declarat Pelici.

FC Hermannstadt a disputat două partide oficiale în acest an. În prima etapă din 2018, a XXII-a, sibienii au terminat la egalitate pe terenul liderului Ligii 2, Dunărea Călărași (0-0). Ulterior, pe Stadionul „Municipal” din Sibiu, în 1 martie FC Hermannstadt a obținut calificarea în semifinalele Cupei României după ce au învins-o fără drept de apel pe vicecampioana României, FCSB, cu scorul de 3-0.

Meciul de la Șiria este programat duminică, 11 martie, de la ora 12:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

În campionat, după 22 de etape disputate, FC Hermannstadt ocupă locul 2, cu 49 de puncte, unul mai puțin decât Dunărea Călărași și 4 peste echipa situată pe locul 3, Chindia Tîrgoviște.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web