Turism-Utile

De luni incepe deparazitarea in zonele de agrement din Brasov

Prima campanie de deparazitare din 2017 debuteaza luni.  Primaria Municipiului Brasov in colaborare cu S.C. CORAL IMPEX  S.R.L., cu sediul social in Ploiesti, punct de lucru Brasov, str. Harmanului nr.50, sc.B, et.1, ap.4, reprezentata prin imputernicit Director Sucursala Corina Ion, in baza contractului de concesiune nr.87 din 18.05.2015, va aduce la cunostinta urmatoarele :

  • in perioada 16-18.04.2018 se vor efectua tratamente pentru combaterea capuselor in zonele de agrement ( parcuri, locuri de joaca etc) din municipiul Brasov.Substanta utilizata este : PARAINSECT CE , avand substanta activa permethrin.

Produsul mentionat pentru tratamentele pentru combaterea capuselor se regaseste in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de catre Ministerul Sanatatii si face parte din grupa Xn de toxicitate

Va rugam ca in perioada executiei tratamentelor pentru combaterea capuselor sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, in caz contrar Primaria Municipiului Brasov si SC CORAL IMPEX SRL sunt absolvite de orice responsabilitate.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web