Economic

De la 1 aprilie incepe reincarcarea cardurilor de calatorie pentru pensionari

Începând cu data de 01 aprilie 2017, RATBV S.A va începe reîncărcarea cardurilor de călătorie pentru pensionarii sau persoanele vârstnice, potrivit legii, care au un venit net lunar  sub 1.000 de lei. Vor fi reîncărcate cardurile deja existente sau, în anumite cazuri, dacă persoanele care au dreptul la titluri de călătorii gratuite nu au primit anterior carduri, urmează să le fie emise și înmânate unele noi.

Pensionarii sau persoanele vârstnice trebuie să se prezinte cu cardul de călătorie (cei care îl dețin), buletinul sau cartea de identitate, cuponul de pensie pe luna martie 2017 / anterioară ridicării dreptului și declarația pe proprie răspundere din care reiese că nu au un venit net de peste 1.000 de lei lunar, inclusiv pensia. Formularele pentru declarația pe proprie răspundere se pot ridica de la punctele de vânzare sau se pot tipări de pe site-ul www.ratbv.ro. Reîncărcarea se poate face la toate punctele de distribuție cu excepția următoarelor: Livada Poștei, Gară și Teatrul Dramatic, lista centrelor putând fi consultată pe site-ul amintit.

De asemenea, începând cu data menționată, sunt așteptate pentru reîncărcarea cardurilor de călătorie și persoanele care, potrivit legii, beneficiază de transport gratuit prin efectul calității de fost refugiat sau fost deportat, în capetele de linie: Saturn, Roman, Noua, Triaj, Rulmentul, Stadionul Municipal și Pe Tocile. Persoanele amintite trebuie să prezinte la punctele de vânzare următoarele acte: cartea sau buletinul de identitate, o copie după cuponul de pensie specială din luna precedentă ridicării dreptului de călătorie, precum și cardul vechi, pentru reîncărcare.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web