Brasov

De ce nu a spus nimic Coliban despre demisia directorului tehnic și ”vizita” DGA la Primăria Brașov

Se vorbește despre tramvaie, despre ”avioane”,dar nu și despre lucrurile importante care au loc în Primăria Brașov. Ce este de ascuns?

Brașovenii află din ”jurnalul primarului” Allen Coliban sau de pe pagina instituției vrute și nevrute. Însă, de multe ori, când sunt solicitate informații de interes comunitar, primarul, prin reprezentanții săi de la comunicare, refuză să ofere detalii despre anumite subiecte. De exemplu, în urmă cu câteva zile, reprezentanții de la DGA Brașov au efectuat o ”vizită” la Primăria Brașov de unde se pare că au ridicat mai multe documente. Despre această ”descindere”, primarul nu a spus nimic, nici pe facebook, dar nici presei. De ce nu a făcut public acest aspect?

De asemenea, la sfârșitul lunii februarie, directorul tehnic din Primăria Brașov și-a înaintat demisia, lucru confirmat de mai mulți angajați din instituție. Deși a fost întrebat despre această demisie, fiind normală întrebarea, având în vedere faptul că directorul abia se angajase de câteva săptămâni, primarul Allen Coliban a refuzat să ofere un răspuns. La fel de secretos a fost și purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, care a susținut că nu știe nimic, deși aproape toată lumea din instituție cunoștea faptul că directorul și-a înregistrat demisia.

Zilele trecute, reprezentanții Primăriei Brașov au spus jurnaliștilor că vor oferi în data de 11 martie 2021 un răspuns cu privire la ce se întâmplă în cazul șefului Poliției Locale Brașov. Se face imediat o săptămână, iar COMUNICAREA din instituție rămâne la fel de proastă, răspunsul nu a mai fost oferit presei.

Având în vedere toate aceste aspecte, unii jurnaliști au decis să transmită în scris întrebările pe adresa Primăriei Brașov, iar în cazul în care nu se răspunde, vor fi înaintate sesizări la instituțiile competente. Vorbim totuși de primarul ”brașovenilor” , cel care a promis TRANSPARENȚĂ, mai ales că era este membru în partidul care, prin câțiva reprezentanți, bombardau Primăria Brașov cu tot felul de solicitări. Mai mult decât atât, se prezentau și pe la toate ședințele Consiliului Local unde, de multe ori deranjau, însă, erau foarte nemulțumiți dacă nu primeau răspunsuri. Acum, când au șansa de a fi transparenți, procedează mai rău ca pe timpul foștilor primari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web