Actualitate

De astăzi funcţionează şi teleschiul Ruia

Vesti bune pentru schiori.  De astazi, va functiona si teleschiul Ruia.  „Începând de astăzi, la solicitarea celor care practică schiul, în măsura în care vremea permite, va funcţiona şi teleschiul Ruia.

În continuare se schiază în condiţii de ceaţă pe întreg domeniul schiabil, toate pârtiile fiind deschise. Stratul de zăpadă pe pârtii este de 60 de cm.

Astăzi, pe lângă teleschiul Ruia, sunt funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telecabina Kanzel, telegondola, telescaunele Ruia şi Lupului, teleschiurile Bradul şi Stadion.

În această dimineaţă, la ora 9.00, temperatura era de -5°C în masivul Postăvarul.

Prognoza meteo prevede pentru următoarele ore vremea închisă, cu o temperatură de  până la +2°C şi posibilitatea de precipitaţii.

În perioada sărbătorilor de iarnă, 22.12.2017 – 02.01.2018, am avut 277.828 de treceri prin turnichete, ziua cu cele mai multe treceri fiind 27.12.2017, cu 29.407 treceri.

Pentru date actualizate permanent referitoare la starea pârtiilor puteți consulta informațiile de pe portalul Primăriei Brașov http://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/ cu precizarea că, în cazul în care nu sunt modificări, data nu se actualizează” au declarat reprezentantii Primariei Brasov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web