Turism-Utile

Dar din suflet pentru seniori” cu ocazia Sărbătorilor Pascale

În baza Hotărârii de Consiliu Local nr. 71/2019 Direcția de Asistență Socială Brașov derulează în perioada 09.03.2020-16.04.2020 Campania „Dar din suflet pentru seniori” cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Persoanele îndreptățite să beneficieze de tichetele sociale sunt pensionarii cu domiciliul stabil în municipiul Brașov, cu vârsta de minim 63 ani femeile și minim 65 ani bărbații, care împlinesc această vârstă până în data de 31.12.2020 inclusiv și a căror pensie este de până la 1000 lei inclusiv.

În cadrul campaniei, se acordă 10 tichete sociale în valoare de 10 lei (valoare totală 100 lei) și pot fi utilizate exclusiv pentru achiziționarea de produse alimentare.

Acte necesare:

-cerere tipizată;

-actul de identitate (CI sau BI) în original și copie;

-cupon de pensie pentru luna anterioară sau luna solicitării, în original și copie;

-împuternicire olografă în cazul persoanelor vârstnice nedeplasabile;

-actul de identitate al împuternicitului, când este cazul, în original și copie;

Actele menționate mai sus sunt obligatorii, neprezentarea unuia dintre acestea conducând la imposibilitatea acordării tichetelor sociale.

Documentele de identitate și cupoanele de pensie trebuie prezentate atât în original, cât și în copie. Facem acestă precizare deoarece în zonă nu există posibilitatea efectuării de copii de pe documente și pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de mai multe deplasări.

 Distribuirea tichetelor sociale se va face după următorul program: luni, marți, miercuri și vineri 08.30-15.30 și joi 08.30-17.00.

Pentru relații suplimentare ne puteți contacta la nr. de telefon 0368-469995, pe adresa de email dasbv@dasbv.ro sau la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, din str. Panselelor, nr. 23.

 Monica Chelban – purtător de cuvânt

Direcția de Asistență Socială Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web