National

Cursa accesibila utilizatorilor de scaune rulante, în cadrul editiei Bikeathon de anul acesta

Fundația Motivation România se alătură Fundației Comunitare Țara Făgărașului pentru organizarea celei de-a cincea ediții Bikeathon! Începând de anul acesta, deschidem înscrierile pentru utilizatorii de scaune rulante. Aceștia vor parcurge un traseu de aproximativ 4 km., testat de reprezentanții ”Motivation”. Înscrierile se fac până pe 31 mai, aici: http://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-biciclisti/

Startul cursei se va da cu 15 minute mai repede pentru această cursă, iar antrenamentul oficial va avea loc în acceași zi cu cel pentru cursa populară de 10 km., duminică, 3 Iunie, începând cu ora 11:00, cu start din fața cetății Făgăraș.

Traseul se poate vedea aici: https://www.strava.com/…/153082…/shareable_images/map_based…

 

Lansarea unei curse accesibile utilizatorilor de scaune rulante în cadrul Bikeathon este o nouă ocazie de a demonstra abilitățile persoanelor cu dizabilități și, totodată, un prilej de celebrare a mobilității, a performanței și a fair-play-ului, în toate formele lor.

Fundația Motivation România consideră practicarea sportului ca fiind o parte importantă a procesului de recuperare activă pentru viață independentă și, totodată, o modalitate eficientă de incluziune a persoanelor cu dizabilități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web