De ultimă oră

Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile, pentru a patra oară la Râșnov

Caravana Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile își reia traseul după escala făcută la PyeongChang, la Jocurile Olimpice cu o oprire în România, la Râșnov unde sunt programate, două etape, sâmbătă 3 și duminică 4 martie 2018.

Și-au anunțat prezența campioana olimpică en titre Maren Lundby, care este și lidera actuală a clasamentului general al Cupei Mondiale. De fapt, va fi prezent la Râșnov tot podiumul olimpic, Lundby-Althaus-Takanashi, dar și fosta campioană olimpică, Carina Vogt, care, la PyeongChang nu a reușit decât un loc 5, după rusoaica Avakumova și ea oaspete al Râșnovului în acest weekend. De fapt, toată elita mondială feminină și-a anunțat prezența, aproape 50 de săritoare cu schiurile din 12 țări: Austria, Finlanda, Franța, Germania, Japonia, Statele Unite, Norvegia, Rusia, Italia, Slovenia, Ungaria și, bineînțeles, România, reprezentată de Dana Haralambie, Diana Trâmbițaș, Carina Militaru.

Să reamintim că la PyeongChang, singura noastră reprezentantă, Dana Haralambie s-a calificat pentru runda finală, ocupând locul 25, cu două poziții mai sus decât actualul său loc în clasamentul general al Cupei Mondiale, după un excelent loc 11 obținut în etapa de la Zao, din Japonia, la finele anului trecut. Ca atare, așteptăm o clasare bună a Danei și în acest weekend, în fața propriilor suporteri. De altfel, Dana își va întâlni fanii pe data de  1 Martie la complexul comercial brașovean Coresi Shopping Resort, unde va avea o sesiune de autografe.

 

Programul competiției și al evenimentelor conexe:

Joi 1 martie         Mall Coresi, (Piața cu copaci) – Brașov

                            ora 17:00 Dana Harlambie, întâlnire cu fanii

Vineri 2 martie Trambuina K90, Valea Cărbunării, Râșnov

                           ora 12:00 Antrenament oficial                   

ora 13:30 Calificări pentru etapa din 3 martie

Sâmbătă 3 martieTrambuina K90, Valea Cărbunării, Râșnov

ora 10:00Săritură de probă

ora 11:00 Manșa I, urmată de Manșa a II-a și festivitatea de premiere

Duminică 4 martie Trambulina K90, Valea Cărbunării, Râșnov

ora 08:45 Calificări

ora 10:00 Manșa I, urmată de Manșa a II-a și festivitatea de premiere

 

Intrarea este liberă, iar Primăria Râșnov va pune la dispoziția spectatorilor curse regulate din centrul orașului, care vor circula pe traseul Cinema Amza Pellea – I.L. Caragiale – Valea Cărbunării și retur, începând cu ora 10:00 sâmbătă și cu ora 8:00 duminică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web