Brasov

Cu un pas în carantină, Poiana Brașov este plină ochi de turiști. Așa arată stațiunea la o incidență de 6,40 (FOTO, VIDEO)

Primarul municipiului vorbește pe facebook de carantină, dar în Poiana Brașov e distracție maximă, sute de oameni se înghesuie pe pârtii.

Municipiul Brașov a ajuns la o incidență de 6,40. Cu toate acestea, Poiana Brașov este zi de zi plină ochi de turiști care nu țin cont de nicio măsură anti-COVID. La fel a fost și sâmbătă, când stațiunea a fost din nou neîncăpătoare. Aseară, într-o postare pe facebook, pentru că primarul doar acolo are tupeu să vorbească despre adevăratele probleme ale orașului, a anunțat că la începutul săptămânii, Brașovul ar putea intra în carantină. Primarul a avut o discuție cu dr. Andreea Moldovan, Secretar de Stat în Ministerul Sănătății, cea care a început live-ul prin a-și saluta prietenii, de parcă era la o emisiune de divertisment de la radio.

Totuși, primarul ar trebui să știe că scuzele și explicațiile pe facebook nu au relevanță, atâta timp cât el este șeful Comitetului Local pentru Situații de Urgență din Brașov. Poate ar trebui să explice ce a făcut el, ce propuneri a avut ca orașul să nu intre în carantină.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web