De ultimă oră

Crima in postul Pastelui pe strada Barajului din Sacele

A omorat un om chiar in postul Pastelui.  In noaptea de duminica spre luni, o persoana si-a pierdut viata dupa ce a fost lovita cu o bata.  Inculpatul a fost prezentat astazi judecatorului din cadrul Tribunalului Brasov cu propunere de arestare preventiva.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 10 aprilie 2017, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul GANEA IONEL sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

La data de 11 aprilie 2017, inculpatul, aflat în stare de reţinere, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în noaptea de 09/10 aprilie 2017, în apropierea bisericii de pe strada Barajului din mun. Săcele, inculpatul GANEA IONEL i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă victimei G. C. F., aceasta decedând” a declarat purtatorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, procuror Adrian Aldea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web