De ultimă oră

Controlor RAT batut de un tanar. Batausul a fost retinut

La data de 11.04.2017, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu în calitate de controlor într-un autobuz aparținând RAT Braşov, un bărbat în vârstă de 32 ani a fost agresat de către un alt bărbat în vârstă de 28 ani.

„Verificările efectuate au  relevat faptul că agresiunea a fost determinată de identificarea în mijlocul de transport în comun a mamei persoanei suspecte, care nu deținea bilet de călătorie. În acest context, s-a stabilit că, în timp ce autobuzul era oprit în staţia „Astra” din municipiul Braşov, în mijlocul de transport a urcat persoana suspectă, care, fără a invoca un motiv, a lovit persoana vătămată, creând o stare de temere în rândul celorlalţi călători.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în vederea acordării îngrijirilor medicale”, a spus Gabriela Dinu, purtator de cuvant al IPJ Brasov.

În cauză a fost dispusă măsura reţinerii suspectului, în baza unei ordonanţe, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web