De ultimă oră

Contractele din spitalele brașovene, în atenția procurorilor. Sunt vizați directorii economici

Deranj mare prin spitalele din subordinea Consiliului Județean Brașov. Procurorii au aflat de mânăriile care se fac prin contractele de achiziții bunuri și servicii, astfel că vor să verifice cum s-au derulat, la cine au ajuns banii, dar și cine se află în spatele firmelor paravan. Toate golăniile financiare s-ar fi făcut cu ajutorul unor directori economici, „instalați” prin unitățile medicale. Cum în ultimii 2 ani s-au instalat directori pe bandă rulantă, este de înțeles interesul anchetatorilor, mai ales că toți vin prin filiera unui partid. Vizați sunt și lideri politici care ar fi pus umărul serios la sifonarea banilor publici. De altfel, este cunoscută legătura politicienilor cu persoanele promovate de partid în funcții cheie ale instituțiilor de stat, mai ales în zona medicală.

Precizăm că interesul procurorilor pentru spitale a apărut după ce dr. Alexandru Grigoriu a câștigat procesul cu Spitalul de Neurologie și Psihiatrie, dar și cu Consiliul Județean Brașov. Acesta a fost împiedicat să participe la concursul pentru funcția de manager, tocmai pentru că în spate ar fi existat interese ascunse.

În următoarea perioadă vă vom prezenta pe larg și cine se află în spatele contractelor cu ”iz” de bani publici, dar și cine sunt directorii economici implicați, care este legătura lor cu politicienii, gradul acestora de rudenie, etc. Avem și declarații de la persoane care cunosc legăturile dintre politicieni și lumea interlopă din Brașov. Este vorba despre oameni care cunosc toate piesele lipsă de la puzzle-ul corupției instituțiilor din municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web