InformațiiPolitic-Administrativ

Consiliul Local spune PAS desființării echipei de fotbal Corona Brașov. ”USL” a votat împotrivă (VIDEO)

Prima înfrângere a primarului Coliban în Consiliul Local!
Consiliul Local a votat impotriva desfiintarii echipei de fotbal Corona Brasov. Au fost 15 voturi impotriva(PNL-PSD) si 12 pentru(USR).
Din punct de vedere financiar, USR a avut dreptate, dar nu s-a gandit la consecintele juridice. ”De ce să cheltuim aiurea 3 milioane de lei pe an”, a susținut primarul Allen Coliban.
Destul de bine argumentati in sustinerea lor au fost liberalii si social-democratii. Acestia au punctat faptul ca jucatorii nu se mai pot transfera nicaieri in acest moment, a trecut perioada de transferuri si ar ramane pe nicaieri. De asemenea, fotbalistii se pot indrepta impotriva Primariei Brasov in instanta.

Atunci când ni se va cere votul cu privire la soarta echipei de fotbal, categoric ne vom opune desființării acesteia, decizia propusă astăzi fiind una total greșită.
De ce se dorește desființarea acestei echipe, în sistem de urgență, chiar astăzi, când începe campionatul și deja sunt programate meciuri”, a declarat Lucian Pătrașcu(PSD).

Același punct de vedere l-a avut și viceprimarul Sebastian Rusu.

Nu inteleg de ce nu putem forma o echipa puternica sub brandul FC Brasov. Nu dorim ca acest proiect să fie sustinut din bani publici, sa fie clar. Haideti ca acest spirit stegar sa mearga spre proiectul fotbalistic FC Brasov. Acum, s-a dus perioada transferurilor, ce facem cu acesti oameni”, a argumentat si Sebastian Rusu(PNL).

https://www.facebook.com/Transilvania365/videos/2892586257647158

https://www.facebook.com/Transilvania365/videos/1202053000210044

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web