Economic

Consilierul Macedonschi susține dezvoltarea IT în Brașov

Sub motto-ul: “Educația este cheia succesului”, Cristian Macedonschi, în calitate de Consilier Local al Forumului German Brașov susține dezvoltarea sectorului IT în orașul nostru și astfel a pus la dispoziție, gratuit, sala de conferințe din sediul Forumului German Brașov reprezentanților AgileHub pentru a susține cursurile de IT pe care și aceștia, la rândul lor, le oferă gratuit cursanților.

Cristian Macedonschi a declarat că: “Astfel pot spune cu mândrie că am contribuit la continuarea frumosului proiect inițiat de AgileHub și am sărbătorit cursul cu numărul 105 oferit la Brașov în sediul Forumului German Brașov.

Noi trăim în era digitalizării, iar Brașovul trebuie să se dezvolte și în acest domeniu într-un oraș magnet pentru investitorii din IT. ”

Cristian Macedonschi își dorește continuarea parteneriatului și prin aceste cursuri să creștem atractivitatea orașului nostru pentru investițiile din domeniul IT.

„Pentru a putea crea o industrie software sustenabilă în orașul nostru, este important ca procesul de învățare să fie cât mai ușor și mai plăcut. Pentru asta, voluntarii AgileHub  (toți cu experiență practică), de mai bine de 4 ani, oferă cursuri și evenimente gratuite în IT. Credem în educația gratuită pentru beneficiari, (care nu înseamnă educație fără costuri), și ne mândrim cu 105 cursuri și 930 de particanți unici. Unicitatea AgileHub constă în faptul că nu reprezintă interesele niciunei firme de IT, cursurile sunt deschise oricui dorește să se înscrie și de aceea credem că indirect reprezentăm interesele tuturor firmelor. Pentru noi este foarte important ca toate programele noastre să se desfășoare în spații neutre, și nu în cadrul vreunei firme de IT.  Doar prin găsirea unor astfel de spații gratuite putem oferi la rândul nostru programe grauite. Mulțumim Forumului German pentru spațiul pe care îl pune la dispoziția Asociației AgileHub în mod gratuit!” a declarat Camelia Codarcea, co-fondator AgileHub – www.agilehub.ro.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web