InformațiiPolitic-Administrativ

Consilierul Kadas s-a autosuspendat din PNL. Soarta lui fusese oricum decisă, vineri ar fi fost îndepărtat din partid la solicitarea conducerii centrale

Consilierul județean Andrei Kadas s-a autosuspendat din PNL. Liberalul a anunțat pe facebook hotărârea pe care a luat-o. Totuși, surse din partid susțin că indiferent de poziția consilierului Kadas, decizia privind scoaterea acestuia pe linie moartă fusese luată deja, deci autosuspendarea nu înseamnă prea mare lucru. Se pare că directiva a venit de la conducerea centrală care nu vrea ca partidul să fie amestecat în acest scandal.

”SCRISOARE DESCHISĂ

Urmare a evenimentelor din ultimele zile, în calitate de membru al Filialei Județene Brașov a Partidului Național Liberal am luat decizia de AUTOSUSPENDARE.
Rămân alături de PNL și de colegii mei liberali, dar nu pot rămâne nepăsător față de campania agresivă declanșată de adversari la adresa partidului nostru. Hotărârea mea nu este legată de satisfacerea intereselor personale sau ale apropiaților: copii, fosta soție, rude prin alianță etc.

Am luat această decizie grea pentru a nu afecta imaginea formațiunii politice din care cu mândrie și respect am făcut parte, condusă la Brașov de un lider care merită toată considerația: Adrian-Ioan Veștea!
Am luat această decizie grea pentru a nu afecta imaginea formațiunii politice din care cu mândrie și respect am făcut parte, condusă la nivel național de un brașovean, un lider care merită toată considerația: Ludovic Orban!
Colegii mei liberali nu au fost, nu sunt și nu vor fi implicați în niciunul dintre demersurile mele, pe care mi le asum personal și le susțin, pentru că nu am fost niciodată condamnat și nu am cauze penale pe rolul vreunei instanțe, în condițiile în care trăim într-o țară în care sunt respectate prevederile Constituției.

Totodată, dar nu în plan secund, dezaprob vehement ideea vehiculată în ultimele zile, aceea de victimizare prin intermediul celor doi copii minori ai mei de 10 și, respectiv, 12 ani!
Cer tuturor părinților aflați la distanță de copiii lor, din motive obiective, să-și imagineze o descindere a polițiștilor… Vreau să cred că, de acum, factorii abilitați vor face documentare cu cea mai mare responsabilitate în vederea emiterii oricărui mandat de percheziție, pe care îl vor duce la îndeplinire conform procedurilor legale. Cum? În baza interesului primordial al copiilor, viitorul acestei țări.
Am încredere în justiția română, cu protejarea interesului superior al minorilor în proporție de 100%!”, a scris Andrei Kadas pe contul său de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web