Actualitate

Consilierii locali PNL au propus majorarea taxelor și impozitelor pentru brașoveni. Vezi cu ce procente!

Consilierii PNL vor sa le faca o surpriza brasovenilor, dar nu una placuta. Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local de miercuri se afla si un proiect de hotarare privind taxele si impozitele locale. In comisia economica s-a discutat problema, iar  consilierii PNL au propus cresterea taxelor si impozitelor pentru brasoveni dupa cum urmeaza: 10% pentru constructii, 15 % pentru teren si 15% pentru autoturisme. Propunerea a si fost votata de 4 dintre consilierii care fac parte din comisia economica, 3 de la PNL si unul de la PER. Singurul care a votat impotriva a fost un consilier local PSD.

Urmeaza ca la sedinta Consiliului Local de miercuri, propunerea sa fie votata in plen. Interesanta este propunerea venita avand in vedere ca nu sunt motive intemeiate pentru cresterea taxelor si impozitelor. Mai ales la autoturisme, unde, au fost brasoveni care numai pentru locul de parcare achita peste 800 lei lunar.

Trebuie amintit si faptul ca in Primaria Brasov salariile au crescut foarte mult, in unele cazuri s-au dublat, motiv pentru care o suma frumusica din bugetul local merge spre salarii. Din pacate, efectul salarizarii intarzie sa apara, eficienta este aceeasi. Probabil acesta este si unul din motivele pentru care Primaria Brasov are nevoie de bani.

 

One thought on “Consilierii locali PNL au propus majorarea taxelor și impozitelor pentru brașoveni. Vezi cu ce procente!

  • Faptul ca se contruieste prea mult, si exista prea multe masini nu e un motiv destul de bun?
    Atunci poate ca au nevoie de bani ca sa finanteze aeroportul?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web