Brasov

Consilierii județeni din PSD mimează opoziția. Mai degrabă aleșii USR se contrează cu liberalii

Consilierii județeni PSD din Brașov sunt în opoziție doar pe hârtie. În realitate, aleșii social-democrați nu există sau sunt de formă, de designer. Mai pune liderul de grup câte o postare din când în când pe facebook, dar cam atât, restul, somnic de frumusețe. Dacă ar exista măcar unul dintre consilieri mai activ s-ar înțelege, dar toți sunt în aceeași notă, adică pe nicăeri, niște ”muți” care doar își încasează indemnizațiile și ridică mânuța la proiectele președintelui Consiliului Județean. Zilele trecute, consilierul județean Adrian Iatan a postat pe facebook

Acestea sunt salariile cu adevărat nesimțite!

Da , aceste salarii sunt încasate de cei ce ne livrează apă scumpă și de proastă calitate!

🚨🚨🚨Așa putem înțelege de ce plătim preturile uriașe pe mc de apă, comparativ cu alte județe. În prețul apei este inclus și salariul acela de 7600 €/ lună, dar și celelalte salarii nesimțite pe care le încasează conducerea Companiei Apa.
👉 Solicit pe această cale executivului CJ Brașov, in calitate de acționar la sus-numita companie, să facă o analiză serioasă asupra acestor salarii și să prezinte deliberativului o situație reală în ceea ce privește activitatea și retribuțiile din Compania Apa”.
Care a fost finalitatea? Niciuna! Doar o fumigenă aruncată la mișto pe facebook. În rest, nicio acțiune concretă, o solicitare în scris către conducerea Consiliului Județean, așa cum este normal. Dar e greu și cu implicarea. Culmea, dacă s-ar solicita o explicație pe tema Companiei Apa Brașov, atât consilierii USR, cât și cei din Pro România ar susține demersul, pentru că toate lumea e nemulțumită de salariile uriașe și managementul defectuos de la Compania Apa Brașov. Dacă PSD Brașov consideră că va mai scoate mai mult de 6 consilieri la județ la viitoarele alegeri, se înșeală amarnic având în vedere activitatea sub orice critică a celor trimiși de brașoveni să se implice, să ducă la bun sfârșit niște proiecte.
Un exemplu de cat de multă opoziție fac este și proiectul de hotărâre votat prin care interpelările nu mai pot fi făcute verbal, ci în scris…Cu alte cuvinte, consilierii din opoziție vor să nu fie deranjați 4 ani. Din păcate, sunt aceeași oameni care au fost și în mandatul trecut, cu mici excepții. Cand te arzi o dată ca partid și mergi tot pe mâna lor, spune multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web