Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Consilierii județeni ai PNL au votat pentru scumpirea apei potabile la Făgăraș

Consilierii județeni ai PSD au încercat azi să împiedice scumpirea apei pentru locuitorii din Făgăraș și din comunele arondate operatorului de apă din Sibiu. La punctul 6, pe ordinea de zi, s-a aflat Proiectul de hotărâre privind acordarea unui mandat special în vederea exercitării votului favorabil privind aprobarea prețurilor și tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare pentru întreaga arie de operare pentru SC APĂ CANAL SIBIU SA și aprobarea tarifelor pentru prestarea unor servicii conexe serviciilor de utilitati publice.

Nu găsim că se justifică o creștere a tarifelor. Într-un județ în care pe fiecare versant de munte curge cel puțin un pârâu, prețul apei, uneori murdare, de la robinet, este printre cele mai mari din țară. Apropo, brașovenii nu au primit nici acum scuze pentru situația de la ultimele precipitații semnificative, când au plătit apă foarte murdară, care nu se putea consuma, la tarif de apă potabilă. Dacă vom accepta mereu ajustări in sus ale tarifelor doar pentru că trebuie plătite salarii exagerat de mari la vârful unor societăți, nu mai suntem aleșii oamenilor. Am încercat să obtinem un vot împotriva majorării și de la colegii noștri din PNL, care provin din zona Făgărașului. Ei au preferat să trateze tema în mod politicianist, în dauna celor care i-au trimis în Consiliul Județean”, a declarat liderul grupului PSD din CJ, Radu Mitric.

Pozitia consilierul județean PNL Ioan Mareș a fost aceea de aprobare a scumpirii apei pentru cei din Zona Făgărașului, pe motiv că și prețul motorinei a crescut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web