De ultimă oră

Conferințele pe tema aeroportului au depășit granițele județului. Președintele Consiliului Județean Brașov a ajuns la Covasna :)

Joi, 20 februarie, începând cu ora 11, liderii județelor Covasna și
Brașov vor susține o conferință de presă în sala mare de ședință a
Consiliului Județean Covasna.

”Vor fi prezenți: Mihail Veștea, secretar de stat la Ministerul
Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Adrian Ioan
Veștea, președintele Consiliului Județean Covasna, George Scripcaru,
primarul municipiului Brașov, Antal Árpád, primarul municipiului
Sfântu Gheorghe, și Tamás Sándor, președintele Consiliului Județean
Covasna.Temele propuse spre dezbatere în cadrul conferinței de presă: planuri de dezvoltare, proiecte infrastructurale, construirea aeroportului din Ghimbav”, se arată într-un comunicat de presă scris mai mult cu picioarele având în vedere că Veștea e trecut președinte al Consiliului Județean Covasna…

Într-o altă ordine de idei, Adrian Veștea a depășit granițele județului în ce privește organizarea conferințelor de presă pe tema aeroportului. A ajuns să participe și în Covasna…Numai că de această dată, conferința este mai mult un serviciu întors președintelui Consiliului Județean Covasna. În 2016, aceiași oameni, participau la o conferință organizată la Consiliul Județean Brașov unde era anunțat cu surle și trâmbițe realizarea aeroportului în parteneriat și până în 2020. Bineînțeles, în cei 4 ani trecuți, nu s-a realizat nimic notabil, niciun parteneriat semnat. Cu alte cuvinte, sunt conferințe de răcit gura, de prostit alegătorii pentru că indivizii prezenți nu vin cu nimic nou. Este aceeași placă de 4 ani. Anii au trecut, iar la aeroport nu s-a făcut mare lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web