Brasov

Conferința M.A.M.A. organizată de Asociația Happy Moms, la cea de a IV-a ediție la Brașov

Asociația “Happy Moms” vă invită vineri,  20 aprilie 2018, la Hotel Kronwell din Braşov, ȋncepȃnd cu ora 18:00, pentru a participa la conferința motivațională M.A.M.A. (Mothers Are Mere Astonishing) – ediția a IV –a. Anul acesta, tema conferinței este „Eu şi rolurile mele”.

Pentru că este o conferință în cadrul căreia se va discuta despre experienţe și puncte de vedere interesante, utile, pragmatice și reflexive, despre care sunt rolurile femeii în societatea modernă, modul în care le îndeplinim, cât de ușor/dificil este să le îndeplinim pe toate în acceaşi zi, la această ediție din Brașov ni se vor mai alătura ȋn calitate de speakeri:
– Petronela Rotar-Cotoban – scriitoare;
– Anca Sînă Serea – prezentatoare TV
– Andreea Litescu – singura femeie comandant de bază;
– Carmen Mezei – președinte AFAFCI.

Scopul conferinței este motivarea mamelor ȋn a urma cu pasiune propria menire, prin exemple de femei și mame care inspiră, prin realizările și forța lor. Scopul subsidiar este strȃngerea de fonduri pentru proiectul Incubator de talente – educaţie nonmformală pentru tineri talentaţi din familii defavorizate.

La celelalte ediții ale conferințelor motivaționale M.A.M.A., care au avut loc la Brașov, Sibiu și Cluj, au participat peste 300 femei, au vorbit 30 speakeri, femei cunoscute din media brașoveană, sibiană, clujeană și bucureșteană, fondurile strȃnse fiind utilizate pentru proiectele Asociației Happy Moms:
Incubator de talente – vizȃnd dezvoltarea spiritului antreprenorial al copiilor talentați din familii defavorizate;

Burse de susţinere a copiilor talentaţi dar care provin din medii defavorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web