Turism-Utile

Conferință cu profesorul Florian Colceag la Brașov

Antrenorul de genii” – prof. dr. Florian Colceag, vine la Brașov să ne vorbească despre „Descoperierea potențialului nativ al copilului și încurajarea lui spre performanță fără stres” în cadrul unei conferințe organizată de Expoziții Călătoare și Teatrul Strada Brașov în data de 12 ianuarie 2018, de la ora 13.00, la Universitatea Spiru Haret Brașov din str. Turnului nr. 7.

Prof. dr. Florian Colceag este expert internaţional gifted education, specialist în modelare matematică, inventatorul fractalilor algebrici, activând în calitate de consultant în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizică, biologie celulară, educaţie, sociologie, teoria complexităţii, economie, în cadrul Institutului European de Integrare şi a Centrului pentru Studii Complexe.
Prof. Florian Colceag a antrenat lotul olimpic de matematică, fiind deţinător al unui record mondial – 84 de medalii obţinute de elevii pe care i-a instruit la olimpiadele internaţionale de matematică (dintre care, 60 de aur). Este membru în renumite organizaţii internaţionale, precum World Council for Gifted and Talented Children (WCGTC), European Council for High Ability (ECHA), Pacific Federation of the WCGTC, Clubul de la Roma, Australian Gifted Education (AUSTEGA). A fost desemnat personalitatea europeană a anului 2007. Este specialist în dezvoltarea de curricule în diferite sisteme de educaţie, în sustenabilitate, dezvoltare, globalizare.

Conferința de față este adresată în special cadrelor didactice din învățământul prescolar și primar, acestea beneficiind de acces gratuit dar și părintilor sau altor persoane interesate. Cadrele didactice au avut ocazia să se înscrie pe site-ul ISJ Brașov în limita a 250 de locuri, acestea fiind ocupate după numai o zi de la publicarea anunțului pe site.

Persoanele interesate pot achiziționa bilete în fiecare sâmbătă de la Teatrul Strada (str. Aurel Vlaicu, nr. 26B, et 2 – fosta școală 24) sau online pe www.iabilet.ro. Prețul unui bilet este de 90 lei, numărul de bilete fiind limitat. Detalii și înscrieri la 0721028967.

Pentru buna desfășurare a conferinței, participanții sunt rugati să fie prezenți în sală cu 20 minute înainte de începerea evenimentului.

 

Persoană de contact: Ioana Duică – Tel: 0721.028.967 (Expoziții Călătoare)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web