Politic-Administrativ

Concurs la Poliția Locală. Nu se susțin probe sportive, dar candidații trebuie să aibă studii superioare!

Poliția Locală Brașov are nevoie de noi membri!

Mai sunt 13 zile până la încheierea procedurii de înscriere la concursul de ocupare a unor funcții publice de execuție!

Sunt puse la bătaie patru posturi pentru care nu se organizeaza teste sportive, ci doar proba scrisă și interviul, dar pentru care sunt obligatorii studii superioare absolvite! Este vorba despre un loc de inspector la Compartimentul Protecția Muncii și trei de polițiști locali debutanți, în cadrul Serviciului Inspecție – Control și  Disciplina în Construcții (SIC). Dintre acestea din urmă, două posturi sunt cu atribuții în domeniul disciplinei în construcții și unul pe comercial.

Funcția publică de execuție din cadrul Compartimentului de Protecția Muncii este pentru un inspector, grad profesional principal, iar candidații trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor de minimum cinci ani. De asemenea, ei trebuie să facă dovada că au absolvit un program de specializare pentru inspectori în domeniul securității și sănătății în muncă.

Brașovenii care vor să fie polițiști locali în cadrul SIC trebuie să știe că funcțiile sunt pentru debutanți, iar studiile superioare este obligatoriu să le fi urmat în domeniul inginerie civilă, arhitectură sau urbanism, respectiv ingineria mediului ori inginerie și management.

Candidații trebuie să treacă de proba scrisă care se va desfășura în data de 06 august a.c., ora 09.00, pentru ca apoi – în cazul în care obțin cel puțin nota de trecere – să susțină un interviu în fața unei comisii de examinare. Cei interesați de aceste joburi își pot depune dosarele până în 23 iulie 2018 la Poliția Locală Brașov din str. Nicolae Bălcescu nr. 62-64. Informații cu privire la conținutul dosarelor de înscriere se pot obține la sediul instituției sau la Biroul de Resurse Umane la numarul de telefon 0368.457.010. Totodată, detaliile legate de aceste posturi vacante, dar și referințele bibliografice pot fi studiate pe site-ul www.politialocalabrasov.ro la secțiunea “CARIERE”.

 

 

 

 

Director Executiv

   Nicolae Aldea

 

 

                       Compartimentul Comunicare Publică

Purtător de cuvânt

                                                      Anca Lăutaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web