Brasov

Concert caritabil pentru Liceul de Muzică din Brașov

Asociația de părinți PRO MUSICA „Tudor Ciortea”, în colaborare cu Liceul Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov, organizează vineri, 8 decembrie 2017, de la ora 18.00, la Sala PATRIA din Brașov, concertul caritabil intitulat „Muzică de poveste”. Evenimentul este la a doua ediție în demersul susținerii muzicii și singurei instituții de învățământ preuniversitar cu profil muzical din județ. Necesitățile acestui liceu sunt multiple, printre acestea numărându-se reparația instrumentelor învechite, pe care le folosesc elevii, achiziționarea unora noi sau a altora care lipsesc cu desăvârșire.

După renovarea din acest an a Sălii Festive a Liceului, cu fondurile obținute în urma Concertului caritabil de anul trecut, pentru acoperirea tuturor cheltuielilor mai este necesară suma de 6.000 de lei.

În cadrul concertului, elevii liceului, împreună cu invitatele Cristina Radu – soprană Opera Brașov, Simona Patriche – pianistă Opera Brașov, vor aduce pe scenă atmosfera plină de bucurie a sărbătorilor de iarnă.

Alături de aceștia, își vor da concursul artiştii Mihaela Manciu, Magda Suciu, Ana-Maria Negrea, Izabela Brașoveanu, tinerii soliști Denis și Luca,  Clubul Sportiv Shadow’D, trupa Exces Dance – streetdance, trupa ShadowD – streetdance (instructori Ioana și Daniel Pricop), alături de ansamblurile CORONA MELOS – dirijor: prof. Camelia Epure, Corul de cameră GYMNASIUM – dirijor: prof. Laura Greavu, Orchestra de Cameră CORONA TRANSILVANICA condusă de prof. Steffen Schlandt și prof. Izabela Brașoveanu, Corul de cameră TRANSILVANIA – dirijor: prof. Mihaela Mureșan.

 

Invitațiile pentru acest concert pot fi procurate de la sediul Liceului de Muzică (Str. Colonel Ion Buzoianu nr. 1), iar în seara concertului, pot fi achiziționate de la Sala PATRIA (în cazulrămân disponibile), prețul uneia fiind de 25 de lei. Asociația de părinți PRO MUSICA „Tudor Ciortea” Brașov pune la dispoziție, pentru cei interesați, și un cont pentru donații: RO15CECEBV0630RON0843584, deschis la CEC Bank.

 

Fii și tu o notă din muzica noastră de poveste, ajutând elevii Liceului de Muzică din Brașov!

 

Vă mulțumim frumos și vă așteptăm cu drag!

 

Persoană de contact:

Mariana Drăgușin – reprezentant Asociația de părinți PRO MUSICA „Tudor Ciortea” Brașov, telefon: 0731.325.665

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web