Brasov

Concert aniversar caritabil, în beneficiul HOSPICE Casa Speranței Brașov

Radio România Braşov FM împlineşte, pe 1 martie, un an de emisie, un an de când aducem Braşovul în centrul atenţiei. Cu prilejul primei noastre aniversări, sărbătorim, în avans, printr-un concert caritabil, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov.

Avem plăcerea să vă invităm, vineri, 28 februarie, de la ora 19.00, la Sala Patria, la un concert extraordinar, susţinut de pianiștii Horia Mihail și Ioan-Dragoș Dimitriu, Big Band-ul Radio, condus de Ionel Tudor şi cunoscutul interpret de blues, Berti Barbera.

Pentru că, de un an, #dăruimradio ascultătorilor din Braşov, vom sărbători dăruind concertul aniversar pacienților aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței.

Pianiștii Horia Mihail și Ioan Dragoș Dimitriu vor oferi un Recital de pian la patru mâini, ce va impresiona prin tehnică, eleganță, vitalitate ritmică și expresivitate. Apoi, pe scena Sălii Patria vor urca dirijorul Ionel Tudor și Big Band-ul Radio, pentru a-l acompania pe Berti Barbera, într-un concert extraordinar de blues. Ca orice artist modern, Berti își deschide sufletul la diversitatea stilistică și la multiplele posibilități de redare a unei lucrări muzicale. La fiecare reprezentație, acesta reușește să dea o formă originală, spectaculoasă și accesibilă oricarei piese pe care o abordează.

Pentru că în fiecare zi #dăruimradio, pe 28 februarie #dăruimmuzică celor care ne vor fi alături și împreună #dăruimsperanță pacienților de la HOSPICE Casa Speranței!

Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro și la casa de bilete a Sălii Patria. Un bilet costă 75 lei, iar toți banii încasați vor intra în conturile HOSPICE Casa Speranței din Brașov.

Eveniment organizat de Radio România Brașov FM, Primăria Municipiului Brașov și HOSPICE Casa Speranței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web